Afbeeldingen

Soms heb je van die leuke opdrachten waar je lekker je creativiteit in kan gooien #02

KAFT_DEFCOVER_2016-01_Events-in-Business_Magazine_Verbinding-1

Soms heb je van die leuke opdrachten waar je lekker je creativiteit in kan gooien #02

Zoals dit magazine ‘Verbinding’. Niet een saaie reclame / corperate brochure voor een aantal bedrijven die allen gaan werken onder één vlag, te weten Events in Business, maar een tijdschrift dat zoekt naar het thema ‘verbinding’in al zijn facetten. Dat deze zoektocht aansluit bij de missie van “EiB” is natuurlijk geen toeval.

Het digitale inkijkexemplaar laat ik nog even achterwege om niet de gerdrukte versie in de weg te zitten. Wil je ook zo’n magazine? Neem dan contact op met Herman Dummer van EiB via Facebook.

Met dank aan @Sally Pittman voor de voorplaat: een foto van haar installatie ‘Hanging by a thread’ tijdens het ‘Most Fragile’ evenement.

www.eventsinbusiness.nl

Soms heb je van die leuke opdrachten waar je lekker je creativiteit in kan gooien #01

KAFT_2016-01_Gemeente033-E-zine_Amersfoort-ontwikkelt_def-hr3-1Soms heb je van die leuke opdrachten waar je lekker je creativiteit in kan gooien #01

Zoals dit E-zine ‘Amersfoort ontwikkelt’ voor de Gemeente Amersfoort i.o.v. Events in Business / StadsLAB033.

Een nieuwe manier van een (project-) verantwoording van de Wethouder Bestuurlijke ontwikkeling aan de gemeenteraad, met leuke videointerviews van medebewoners van 033 en hun initiatieven en nog veel meer.

Bekijk hier het E-Zine.

Fotografie en vormgeving door ondergetekende.