Over Raaf Visuals

WEBK_Raaf-logo-rgb-metkaderMet Raaf  en daarmee zzp’er Tonny Bos haalt u een echte duizendpoot in huis.

Iemand met een helicopterview. Iemand met een brede visie voor detail en verbinding.

Immers, een foto staat nooit alleen, een beeldmerk staat nooit alleen, maar altijd in context met huistsijl en vormgeving en in verbinding met de mensen die het zien.

Daarom biedt Raaf een breed pakket van producten en diensten op het gebied van fotografie, vormgeving (web & print), traffic (drukwerkbegeleiding), social -interactiemedia (advies en strategie), VJ,  DJ en Events.

Fotografie / vormgeving
Raaf richt zich als fotograaf grotendeels op evenement-, portret-, interieur- en productfotografie. Qua vormgeving en dtp met name op huisstijlontwikkeling (beeldmerk , middelen) en webdesign, kortom voor druk- en printwerk en digitale toepassingen.

Webbeheer
Raaf beheert voor diverse verenigingen en ondernemingen de website. Redactie, tekstschrijven, beheer en vormgeving.. the full package!

Social media advies
Raaf adviseert omtrent het gebruik van social media met name op ondernemers en (beroeps)verenigingen. U leert optimaal gebruik te maken van zaken zoals Twitter, Facebook, LinkedIn etc.

Tarieven
Raaf hanteert een transparant tariefsysteem, voor verschillende diensten betaalt u een aangepast tarief. Afhankelijk van het deskundigheidsniveau. Wel zo eerlijk. Ook rekent Raaf geen commissie bij levering van diensten door anderen. U betaalt uitsluitend voor de tijdsinvestering van Raaf.

He uitgangspunt is altijd: ‘Dingen simpel houden’.

Over eigenaarTonny Bos2013-05_AVATAR_TBOS_copyright-protected
Mijn naam is Tonny Bos. Ik ben Raaf.

Geboren in de hoofdstad maar nu al sinds mijn zestiende, dus ruim dertig jaar, ben ik een echte Amersfoorter. Momenteel woon ik in hartje centrum Amersfoort, een geweldige stad. Mijn hele werkzame leven ben ik bezig met fotografie en vormgeving, de laatste jaren als zzp’er,  eigenaar van ‘Raaf Visuals‘.

In mijn vroege jeugd begon ik als ‘Foto Raaf’ en richtte ik mij hoofdzakelijk op fotografie. Mijn eerste betaalde klus  had ik toen ik dertien was voor het CPS uit Hoevelaken. Raaf, baaidewee, was mijn oude bijnaam van de lagere school.

De laatste jaren heeft mijn belangstelling zich uitgebreid naar grafische vormgeving.  Bij het vormgeven van beeld (lees: uw idee) en het overbrengen daarvan (de communicatie) in zijn algemeenheid zit ik in mijn ‘kracht’: vandaar ook de wijziging van bedrijfsnaam in ‘Raaf Visuals‘.

Mijn ervaring met communicatie in breedste zin van het woord heb ik opgedaan tijdens mijn functie als communicatiemedewerker bij de grootste paramedische beroepsvereniging van Nederland, het Koninklijk Nederlands  Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Voor deze vereniging (met zijn ruim 22.000 leden en de 25 aangesloten beroeps- en regionale  verenigingen) heb ik mij ruim 13 jaar bezig gehouden met vormgeving (web en print), fotografie, webdesign en -beheer,  inkoopsystemen, poststromen, social media gebruik / – advies en -strategie. De ervaring en opgedane kennis die ik bij het KNGF in het ‘groot’ heb opgedaan kan ik nu goed vertalen naar mijn huidige klanten en hun  communicatie-uitingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bureau voor visuele communicatie en social media advies